Over Commissie

Vragen over commissie?

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over commissie uitbetaling door Organo Gold.

 

Hoe vaak vindt uitbetaling van commissie plaats?

De Fast Track Bonus en Dual Team Bonus worden wekelijks uitbetaald. De Global Pool Bonus wordt ieder kwartaal afgerekend en de overige bonussen maandelijks. Je ontvangt bericht per email over de uitbetaling en je zult deze bijgeschreven zien in jouw persoonlijke OG-Wallet.

Hoe wordt mijn commissie uitbetaald door Organo Gold?

Als Organo Gold Teampartner krijg je toegang tot de OG-Wallet. Dit is als het ware jouw portemonnee en hier kun je bepalen wat je met jouw geld doet. Overschrijven naar een door jou gewenst bankrekeningnummer bijvoorbeeld.

Wanneer vindt uitbetaling van commissie plaats?

De wekelijkse commissies waarop je recht hebt (Fast Track Bonus en Dual Team Bonus) worden iedere donderdag van de week bijgeschreven in de OG-Wallet. Dit gebeurt in de derde week nadat het recht op commissie ontstaan is.

De maandelijkse commissies worden op de twintigste dag van iedere maand, volgend op de maand waarop het recht op commissie ontstaan is, bijgeschreven in de OG-Wallet.

Hoe weet ik of ik gekwalificeerd ben voor de ontvangst van commissie?

Ga in de back-office naar 'Genealogy' . Als de status rechts bovenin 'Active' vermeldt, ben je gekwalificeerd om commissie te ontvangen.

Promotionele Startpakketten Brons, Zilver en Goud

De 3 startpakketten Brons, Zilver en Goud zijn GEEN ranks, maar bedoeld als promotionele pakketten om je helpen jouw business versneld op te starten en geld te verdienen. Na inschrijving met een startpakket heb je 60 dagen de tijd om te voldoen aan de kwalificatie-eisen voor de betreffende rank.