Over Organo Gold

Waarom Organo Gold?

Waarom zou je een toekomst opbouwen met Organo Gold en waarom juist nú? Of heb je andere vragen over Organo Gold? We hebben een aantal antwoorden hier voor je verzameld. Heb je een vraag, waarop je geen duidelijk antwoord kunt vinden, vul dan het antwoordformulier in of neem telefonisch contact met ons op: 06 - 41726159

Waarom Organo Gold en waarom nu?

Organo Gold is in 2008 gestart in Canada en USA en is sinds 2012 ook actief in Nederland en de rest van Europa. Het bedrijf zit dus pas in fase 2 en dat betekent, dat de normale 'opstartproblemen' achter de rug zijn. De infrastructuur van het bedrijf is inmiddels dik in orde, er is een solide management en het bedrijf heeft de tijd gehad om de scherpste geesten en de grootste namen in network marketing, op financieel gebied e.d. in huis te halen. Alles is aanwezig om het doel te bereiken: een organisatie te bouwen, die ook over 200 jaar nog floreert, zodat wij nu een bedrijf bouwen, waarvan ook onze kinderen en de generaties daarna nog zullen kunnen profiteren.

Kan iedereen distributeur worden van Organo Gold?

Natuurlijk, iedereen met een minimum leeftijd van 18 jaar kan distributeur worden. Organo Gold is een bedrijf waar iedereen welkom is - ongeacht ervaring, ras, leeftijd, geloof of afkomst. Organo Gold is een multi-cultureel bedrijf - iemand heeft het bedrijf wel eens 'de United Nations of Network Marketing' genoemd. Er zijn complete families distributeur van Organo Gold. Individueel of met elkaar. Iedereen heeft recht op het beste, dus iedereen is welkom.

Is Organo Gold een bedrijf om een toekomst mee op te bouwen?

Organo Gold bouwt aan een bedrijf dat over 200 jaar nog zal bestaan. De infra-structuur wordt daar helemaal op ingericht. De eigen 100% organische Ganoderma plantage produceert nu al genoeg om de vraag tegen die tijd aan te kunnen. Koffie is een product, dat altijd gedronken zal worden en mensen zullen altijd streven naar meer gezondheid en meer geld, dus ook over 20, 50 of 100 jaar. 

Nu starten met Organo Gold betekent met recht dat je 'een erfenis' bouwt, waarvan ook jouw kinderen en de generaties daarna zullen genieten. Je bouwt nu aan jouw eigen 'koffie-imperium'.

Is het écht mogelijk om serieus geld te verdienen als Organo Gold distributeur?

Ja! 

Het compensatieplan van Organo Gold is ontwikkeld door experts in de industrie. Het uitgangspunt was daarbij, dat de distributeurs van Organo Gold optimaal moeten kunnen verdienen, aangezien het succes natuurlijk te danken is aan hun inzet en inspanningen. Maar liefst 50% van de wereldwijde omzet wordt dan ook terugbetaald aan de Organo Gold distributeurs in de vorm van de 7 verschillende commissies, die onderdeel zijn van het compensatieplan, dat ook wel 'the King of All Compensation Plans' wordt genoemd. Een bijzonder krachtige beloningsstructuur, die wérkt en met recht al heel wat levens veranderd heeft!

 

ORGANO GOLD op nr. 1 in TOP 100 TOPVERDIENERS MLM wereldwijd!

Om je te kunnen ontwikkelen op ieder door jou gewenst vlak én dus succesvol te zijn, zul je in de meeste gevallen minimaal voldoende tijd én geld moeten hebben. Succes heeft dan ook zeker met GELD te maken. Dat Organo Gold sinds de oprichting in 2008 levens veranderd heeft - financieel én daardoor ook in persoonlijk opzicht - laat zich bewijzen door de maandelijkse TOP 100 van TOPVERDIENERS in DIRECT MARKETING, die maandelijks samengesteld wordt door het onafhankelijke Business For Home.

Daarin zijn natuurlijk de topmensen te vinden van allerlei bekende organisaties als Herbalife en Amway. Mensen die heel veel verdienen na soms tientallen jaren teambouw en hard werken. Opvallend is dat de topposities in dit overzicht - waaronder de nummer 1 positie - nu al na ruim 4 jaar overgenomen zijn door mensen van Organo Gold. En er komen maandelijks nieuwe Organo Gold distributeurs in de TOP 100 bij. Zó snel kan het gaan!