Over Auto-Shipment

Vragen over Auto-Shipment Organo Gold?

Wij adviseren je om direct na registratie als distributeur van Organo Gold jouw persoonlijke auto-shipment in stellen in jouw back-office. De auto-shipment is er voor jouw gemak. Voor een goed en efficiënt beheer van een minimale voorraad Organo Gold producten voor verkoop, sampling en eigen verbruik.

Wat is Auto-shipment?

De auto-shipment dient jouw gemak en is in het leven geroepen om jouw voorraad goed te managen. Je zult de producten natuurlijk zelf willen gebruiken, samplen en willen verkopen, dus is wat voorraad wel nodig. Ook kun je op die manier nooit vergeten om de benodigde punten voor commissie-kwalificatie te bestellen. 

Je bepaalt zelf welke producten je wilt opnemen in jouw auto-shipment. Deze worden maandelijks - naar jouw keuze op de 5e of 15e dag van de maand verwerkt en binnen 5 dagen naar je verstuurd. De auto-shipment staat los van eventuele andere bestellingen, die je gedurende maand plaatst.

Je kunt de auto-shipment instellen in de back-office.

Hoe wijzig ik mijn Auto-shipment?

Wijziging van de samenstelling van jouw maandelijkse auto-shipment doe je in de back-office. 

Als de wijziging of annulering tijdig is gedaan voordat de auto-shipment 'in behandeling' is, zal deze direct naar jouw wensen uitgevoerd worden. Als dat niet lukt, dan wordt de wijziging effectief m.i.v. de volgende maand.