Napoleon Hill Foundation

'Think and Grow Rich'

Organo Gold en the Napoleon Hill Foundation schrijven geschiedenis

Exclusieve samenwerking Napoleon Hill Foundation en Organo Gold

Napoleon Hill en Organo Gold - 'Think and Grow Rich'De Napoleon Hill Foundation kiest voor een exclusieve samenwerking met Organo Gold. Weet je wie Napoleon Hill is? Heb je ooit het boek 'Think and Grow Rich' gelezen? Zo niet, dan kunnen we je hier vertellen, dat Napoleon Hill beroemd is vanwege het feit, dat hij door zijn filosofie meer miljonairs gecreëerd  heeft dan wie dan ook. Mensen die geïnspireerd zijn en vandaag de dag nog steeds worden door zijn boek "Think and Grow Rich'. Van deze klassieker zijn meer dan 80 miljoen exemplaren verkocht. In 1937 geschreven en toen een revolutionair boek dat uitlegde, dat er een bepaalde manier van denken nodig is om succesvol te zijn op welk gebied dan ook. Dit op basis van de vele interviews met beroemde en rijke mensen. Ook vandaag de dag is de inhoud van dit boek nog steeds helemaal actueel en blijkt een standaard geworden te zijn waarop talloze andere inspirerende boeken over zelfhulp, zelfontplooiing e.d. gebaseerd zijn en worden.

De klassieker 'Think and Grow Rich' gaat over 'rijk worden' in de breedste zin van het woord en kan van toepassing zijn op ieder gebied van je leven. Dit boek heeft letterlijk miljoenen mensen geholpen een rijker en voller leven te leiden.

 

Samenwerking Organo Gold en de Napoleon Hill Foundation

Door Napoleon Hill is dit non-profit Learning Center opgericht met de missie om zijn filosofie over leiderschap, zelfmotivatie en individueel succes te bewaren voor de toekomst en deze te delen. Vele Fortune Top-100 bedrijven hebben in de loop der tijd de Napoleon Hill Foundation benaderd met voorstellen voor een samenwerking. Zonder positief resultaat!

Organo Gold is de eerste én enige onderneming, waarvoor de Napoleon Hill Foundation heeft gekozen samen te werken. Deze samenwerking heeft geschiedenis geschreven en zal zich niet snel herhalen.

Denk je eens in: het boek 'Think and Grow Rich' is - ná de Bijbel - het meest verkochte boek ter wereld. Het is - oneerbiedig gesteld - de 'bijbel' van de zakenwereld en de succesvolste mensen op aarde. En deze Napoleon Hill Foundation is een exclusieve samenwerking aangegaan met een bedrijf, dat een product maakt en verkoopt, dat - ná water - de meest gedronken drank en - ná olie - het meest verhandelde product ter wereld is..... en dat bedrijf is Organo Gold! 

>> Bezoek de officiële website van de Napoleon Hill Foundation

>> Ga naar: Organo Gold - het bedrijf

Uitnodiging voor een Organo Gold Business Presentatie

Organo Gold en The Napoleon Hill Foundation
Exclusieve editie 'Think and Grow Rich"