Organo Gold

Bringing the Treasures of the Earth to the People of the World

Organo Gold - de snelstgroeiende Direct Sales Organisatie ooit ter wereld

Organo Gold is de snelstgroeiende direct sales organisatie ooit!

 

Missie

 'Bringing the Treasures of the Earth to the People of the World'.  

Het gaat dan om het ingrediënt Ganoderma Lucidum - het meest geneeskrachtige kruid ter wereld. Er is gekozen voor een universeel 'transportmiddel' - koffie en thee - dat iedereen gebruikt. Waar niemand buiten kan en dat altijd gedronken wordt - zonder zelfs bij na te denken. De Ganoderma is de hoeksteen van deze heerlijke producten, die de gebruikers graag blijven consumeren omdat ze ervaren wat het doet voor hun gezondheid en gevoel van welzijn.

 

Visie

Gezondheid én financiële vrijheid moet bereikbaar zijn voor iedereen op deze wereld! Door hiervoor de juiste omstandigheden te scheppen zullen de doelen bereikt worden en de missie volbracht.

 

Doelen

  • Een wereldwijde omzet genereren van minimaal een miljard dollars in een periode, waarin géén enkel bedrijf dat ooit gepresteerd heeft. Ofwel het snelstgroeiende bedrijf ter wereld zijn. En dát lukt!
  • Minimaal 1% van de koffiemarkt in de wereld in handen van Organo Gold, ofwel 1% van de koffiedrinkers ter wereld genieten dagelijks van hun heerlijke kop gezonde koffie dankzij de Ganoderma Lucidum. En heel veel van die koffiedrinkers hebben hun leven zien veranderen omdat Organo Gold ze betaalt voor het drinken van hun koffie.
  • Organo Gold is 4 jaar jong, maar de organisatie, die gebouwd is en wordt, richt zich nu al heel sterk op de toekomst. Het bedrijf zal over 200 jaar nog steeds bestaan, dus onze groei nu is een erfenis voor onze kinderen, kleinkinderen en generaties daarna.

 

Solide fundamenten

  • Een sterk integer leiderschap met een duidelijke visie
  • Organo Gold is een bedrijf gebouwd voor de toekomst van generaties
  • Teamwork en Harmonie: één wereldwijd team - één boodschap
  • Onafhankelijk van anderen: Organo Gold bezit de grootste Ganoderma plantage ter wereld. Hier wordt de meest zuivere 100% organische Ganoderma Lucidum gekweekt, die verwerkt wordt in de Organo Gold producten. De productie is nu al voldoende om de groeiende vraag gedurende 200 jaar aan te kunnen.
  • Organo Gold haar partners de juiste gereedschappen, ondersteuning en het beste compensatieplan dat ooit bedacht is, zodat een ieder het door hem/haar gewenste inkomen kan bereiken.
  • Het compensatieplan van Organo Gold is zó interessant, omdat maar liefst 50% van de omzet direct terugvloeit naar alle partners van Organo Gold in de vorm van commissie en bonussen.

 

Leiderschap

Directie Organo Gold - een sterk en integer leiderschapBernard Chua (Founder/CEO): een aimabele man met een visie en een missie. Bouwde eerder in de Filippijnen een direct sales organisatie met 500.000 distributeurs, investeerde 240 miljoen dollar in de grootste Ganoderma plantage ter wereld en introduceerde 'Gezonde koffie met Ganoderma' op grote schaal in Amerika en Canada. Founder van Organo Gold.

Holton Buggs (Co-Founder/Vice-President of Sales) en Shane Morand (Global Master Distributor) zijn de twee andere grote namen, die samen met Bernie Chua het leiderschap van Organo Gold vormen. Beide heren hadden al een bijzonder succesvolle staat van dienst als het gaat om Directe Verkoop en training.

Zij zijn de grondleggers van het enorme succes en de ongekende groei van Organo Gold wereldwijd.

>> Lees hier meer over Organo Gold - the business opportunity....

>> Bekijk hier de bedrijfspresentaties van Organo Gold, evenals de testimonials van een aantal distributeurs voor wie de Organo Gold business opportunity 'life-changing' is geweest.

 

Uitnodiging voor een Organo Gold Business Presentatie