Presentaties

Informatie - Inspiratie - Training

 Presentatie Zakelijk Concept en Trainingsbijeenkomsten

 

Business Opportunity Meetings voor jou en jouw gasten

Wekelijks worden er presentatie bijeenkomsten georganiseerd, waaraan je zelf kunt deelnemen of waar je je gasten kunt introduceren om kennis te maken met Organo Gold, de producten, het compensatieplan. Ook hier is sprake van fantastisch teamwork. De mensen, die deze presentaties verzorgen, hebben zelf natuurlijk al een bepaald 'succesniveau' bereikt en zijn in staat om de informatie op een zakelijke en objectieve manier te presenteren. Zó krijgen jouw gasten een uitermate professionele indruk van het bedrijf Organo Gold en de zakelijke mogelijkheden. Deze presentatie bijeenkomsten worden altijd druk bezocht en er heerst een bijzonder positieve sfeer.

  • B.O.M. Amsterdam: iedere dinsdagavond van 20:00 - 22:00 uur
  • B.O.M. Rotterdam: iedere woensdagavond van 20:00 - 22:00 uur
  • Verder zijn er regelmatig Business Opportunity Meetings in Eindhoven, Venlo, Zwolle, Groningen, Stadskanaal, Joure, Apeldoorn etc.

Wij nodigen je bij deze graag uit voor het bijwonen van een Business Opportunity Meeting als onze gast! Na zo'n presentatie weet je alles wat je weten moet en wilt om een gefundeerde beslissing te nemen over jouw toekomst met Organo Gold.

 

Regelmatig - Super-Saturday

Dit zijn speciale bijeenkomsten met een bijzonder inspirerend karakter. Iedereen wil hier graag bij zijn. Zo'n Super-Saturday-event is met recht een evenement, duurt een dag en vindt meestal plaats in Amsterdam. Er zijn altijd verschillende  'Diamanten' aanwezig. Dit is de rang binnen Organo Gold, die iedere partner  graag wil bereiken, omdat die gelijk staat aan de 'Nr. 1 Lifestyle'. Deze bijzonder succesvolle mensen reizen de hele wereld over om hun persoonlijke ervaringen te delen, geven weergaloze trainingen en beantwoorden graag jouw vragen. Je zult hier ervaren wat het nu eigenlijk inhoudt als we spreken over één wereldwijd team met één en dezelfde boodschap. Je zult merken, dat er geen aparte 'teams' bestaan, maar dat iedereen bereid is om je te helpen. Na het bijwonen van zo'n dag 'barst' je van de energie en zul je weten wat er werkelijk mogelijk is en hoe jij dit kunt bereiken. Je geloof in jezelf en in jouw mogelijkheden zal je doen groeien en je zult jouw doelen helder voor ogen hebben. Je zult er klaar voor zijn om het beste uit je zelf te halen om het beste uit jouw leven te halen. Neem zoveel mogelijk geïnteresseerde relaties mee naar zo'n Super-event. De kans is groot, dat zij na zo'n dag niets liever willen dan samen met jou en ons aan de slag te gaan met dit geweldige business concept.

 

Organo Gold Conventie

Als Teampartner van Organo Gold, die zijn business serieus neemt, wil je dit eigenlijk niet missen.  Deze jaarlijkse conventie zal je dermate positief motiveren, dat groei van jouw business vanzelfsprekend wordt. Dit jaar vindt de Organo Gold International Convention van 4 t/m 6 Oktober opnieuw plaats in Las Vegas. Een unieke gelegenheid om te netwerken, te leren en te genieten van het unieke OG-gevoel samen met de wereldwijde OG-Family. Het motto in 2013 is: 'Stand United'. Lukt het dit jaar niet (tickets zijn bijna uitverkocht)? Volgend jaar is er een nieuwe kans. Wie weet.... dan wat dichter bij huis, want er gaan geruchten, dat de jaarlijkse conventie in 2014 in Europa gaat plaatsvinden om de opening van dit werelddeel officieel te vieren.  

 

OG Project 50 Thousand 

Organo Gold University heeft naar een idee van Vice-President of  Sales Holton Buggs in 2010 Project 50 Thousand gelanceerd– een inspirerende tweedaagse bijeenkomst die voor het eerst in Atlanta gehouden is.

Het doel van deze jaarlijkse bijeenkomsten: minimaal 1 miljoen nieuwe Organo Gold distributeurs en klanten binnen 3 jaar.  Om dit te bereiken worden per keer 50.000 mensen op deze 2-daagse bijeenkomsten geïnformeerd over de Organo Gold Producten en de positieve effecten van Ganoderma Lucidum op de gezondheid. En natuurlijk kan men kennis nemen van de mogelijkheid om geld te verdienen dankzij het genereuze Organo Gold compensatieplan.  Iedereen is welkom. 

“Iedereen is heel enthousiast,” volgens Holton Buggs, VP of Sales. “De eerste conferentie wordt in Atlanta gehouden, Daarna volgen nog 19 conferenties binnen 3 jaar om zo een miljoen mensen te bereiken.”

In Januari 2012 was Las Vegas gastplaats. 

>> Meer informatie over Organo Gold Marketing Tools

Een presentatie van Organo Gold bijwonen op een Business Opportunity Meeting

Impressie Organo Gold Project 50 Thousand in Las Vegas 2012

Ready to Go? Go Beyond - Muziek video