The Coffee that Pays You

Organo Gold is de koffie die jou gaat betalen!

'The Coffee that Pays You'. Organo Gold kent een enorm winstpotentieel. Het enige dat je hoeft te doen is zelf de koffie of thee te gebruiken en minimaal 2 mensen in jouw team binnen te brengen, die dit ook doen. Je begint direct met geld verdienen. Natuurlijk mag je veel meer mensen zelf sponsoren. Met elkaar - jouw upline, jijzelf en jouw downline - zorgen wij voor groei van jouw organisatie. Jij verdient dus niet alleen geld door jouw eigen inspanningen, maar ook doordat anderen eveneens mensen in jouw team plaatsen.

Organo Gold Teambouw

Het compensatieplan

Het compensatieplan van Organo Gold is simpel en krachtig. Door het bereiken van een bepaald commissieniveau opent zich automatisch het volgende commissieniveau. Teamwork en support worden krachtig beloond door Organo Gold. Het heeft dus werkelijk zin om de mensen in jouw team goed op weg te helpen en hun groei te stimuleren. Hierdoor kan het heel hard gaan met de groei van jouw bedrijf en daarmee van jouw inkomsten. Feiten liegen niet!

  • het modale inkomen in Nederland wordt voor 2013 geschat op €33.000,-
  • ¾ van de zelfstandige ondernemers verdient minder dan een modaal inkomen
  • de rijkste 5% van Nederland bezit 42% van het vermogen in Nederland (bron CBS - cijfers 2012)
  • bijna 14% van de huishoudens in Nederland leeft in armoede (bron CBS - cijfers 2012)
  • bijna 1,1 miljoen mensen in Nederland konden in 2010 niet of nauwelijks nog hun rekeningen  betalen en hadden onvoldoende of geen geld voor kwalitatief goede voeding, een sportclub of nieuwe kleding (bron CBS)
  • Nederland wordt armer! (bron CBS)
  • in April 2013 was de werkeloosheid in Nederland opgelopen tot 8,2% van de beroepsbevolking, ofwel 650.000 werkelozen. De  verwachting is, dat dit verder zal oplopen.

Tijd om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven!

Het is tijd om jouw leven een nieuwe wending te geven en zelf de knoppen te bedienen. Het is aan JOU om te beslissen dat je meer verdient....dat je het beste verdient....dat je niet langer afhankelijk wilt zijn van de politiek, de economie, je baas, de omstandigheden, jouw geluk of pech, je schijnzekerheid. Kortom, dat je wilt leven zoals het bedoeld is. Het is aan jou om te besluiten, dat je ervoor wilt gaan. Want alles wat belangrijk genoeg is om te willen hebben, is belangrijk genoeg om voor te willen werken.

 

Organo Gold is the Coffee that Pays You?

Organo Gold is op een missie: de kennis over Ganoderma Lucidum verspreiden over de hele wereld. Voor dit meest geneeskrachtige kruid ter wereld is een transportmiddel gekozen, dat na water het meest gedronken drankje ter wereld is - KOFFIE. 'The Coffee that Pays You'. Organo Gold heeft als doel: een marktaandeel van 1% van de koffiemarkt (vandaar al die opgestoken wijsvingers op alle foto's en video's). Het kostenbesparende  distributiesysteem via het wereldwijde gebruikersnetwerk zorgt ervoor, dat minimaal 50% van de omzet terugvloeit naar de distributeurs/teampartners van Organo Gold. Het compensatieplan van Organo Gold wordt in de markt van network marketing geroemd als 'King of Compensation Plans'

 

Versla de statistieken

Spring eruit en eis het beste van jezelf. Voor jezelf, voor je familie en voor de wereld. Als jij mensen om je heen kennis wilt laten maken met een product dat goed is voor hun gezondheid, als jij gelooft dat het mogelijk is om jouw leven financieel te verbeteren, als jij er klaar voor bent om in actie te komen, dan biedt Organo Gold je dit allemaal. Organo Gold is the Coffee that Pays You.

>> 'Change your Coffee - Change your Life'.

>> Meer informatie over het succes van Organo Gold

>> Informatie over het Organo Gold Compensatieplan

Organo Gold - The Coffee That Pays You