Organo Gold Teampartners

TEAMWORK is de sleutel tot jouw succes

Een serieus inkomen genereren is het doel. Daarvoor moet jouw Organo Gold business groeien. Je bouwt een team en andere distributeurs waaronder wijzelf bouwen effectief mee aan jouw team. Organo Gold Nederland Teampartners helpt dus daadwerkelijk mee aan jouw inkomensgroei. Over teamwork gesproken!

Organo Gold Nederland NetwerkHet inkomen start in principe voor iedereen bij het plaatsen van nieuwe distributeurs in het zogenaamde Dual Team. Dit betekent dat het wereldwijde netwerk van Organo Gold gebouwd is op 2 'benen'. Een linker- en een rechterbeen en iedere teampartner van Organo Gold plaatst een nieuwe distributeur onderaan zijn linker- of rechterbeen in zijn eigen structuur - afhankelijk van de omzet in die twee benen, die je zo goed mogelijk in evenwicht wilt houden. Dat betekent, dat mensen boven je in hun structuur nieuwe distributeurs ook onderaan dienen te plaatsen, dus gebeurt het regelmatig dat die bij jou in jouw structuur terechtkomen. Zó helpen ook anderen jou om te groeien!

Verder betekent teamwork bij Organo Gold, dat iedereen deel uitmaakt van hetzelfde team, dezelfde boodschap heeft en dus ook dat iedereen een ander met raad en daad wil bijstaan. In de praktijk van alledag, maar ook door het geven van trainingen of (in het begin) daadwerkelijke hulp bij het opstarten, aanwezigheid bij belangrijke gesprekken, het geven van informatie en tips e.d. 

Het wereldwijde team van Organo Gold voelt zich één team en daarom hebben we het meestal over de "OG-Family'.

Samen bereik je meer dan alleen. Succesvol worden doe je samen. Op ons kun je rekenen!

>> Meer informatie over Succes met Organo Gold door Teamwork

>> Meer informatie over Geld Verdienen met Organo Gold