Organo Gold Lifestyle

Organo Gold voor jouw Nr. 1 Lifestyle - Gezondheid - Geluk - Geld

Vertrouw en geloof! Wat je ook wilt bereiken in het leven, het kan! 

Gezondheid, Geluk, Geld. Een goed leven is een leven in balans. Geestelijk, lichamelijk en financieel. Om te kunnen leven zoals we dat willen, te zijn wie we willen zijn en om te kunnen zorgen voor onszelf, onze kinderen, familie en de wereld. We zijn het dus aan onszelf verplicht om onszelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. In alle opzichten. 

Aangezien we in een materiële wereld leven is geld het ruilmiddel voor alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Geld is niet meer dan dat. Je kunt er mooie dingen mee doen, je kunt er kwade dingen mee doen.

Er zijn mensen, die  'geld willen hebben' of 'rijk willen zijn' absoluut niet nastreven.  Zeggen ze!  Ze zeggen 'tevreden' te zijn met wat ze hebben. Ze zeggen zelfs 'tevreden' te zijn met wat ze NIET hebben. En vinden dat een goede eigenschap. Toch een tikkeltje vreemd, dat er iedere maand weer zoveel mensen een lot kopen in de stille en onuitgesproken hoop, dat zij de gelukkige zijn, die een miljoen of meer winnen.

Is het niet zo, dat eigenlijk iedereen rijk zou willen zijn? Omdat geld gelijk staat aan vrijheid. Pas dan kun je leven zoals het bedoeld is. Je zou je geld en al je beschikbare tijd en energie positief kunnen aanwenden. Goed voor je familie kunnen zorgen en 'iets goeds' voor de wereld kunnen doen. Zijn we dat niet aan onszelf en de wereld verplicht? Geven aan anderen, goed zijn voor anderen is  ons allergrootste goed. Datgene waar we het meest gelukkig van worden. 

Misschien is het zinvol om kort na te denken over jouw persoonlijke relatie met geld. Wat voel je daarbij. Is het ook voor jou weggelegd of ben je voor je gevoel voor een dubbeltje geboren? Ken je mensen met veel geld die goede dingen doen voor de samenleving of zie je geld als de bron van alle kwaad? Denk je wel eens: stel dat.... dan zou ik... ! Zou je dan een aangenaam mens zijn voor je medemens of denk je dat je als een verzuurde vrek de wereld zou buitensluiten? 

Wij gaan ervan uit, dat jouw kijk op geld een positieve is én dat je ervoor kiest om het beste uit jezelf te halen om het beste van jezelf weg te kunnen geven. Dan is Organo Gold de kortste weg naar jouw persoonlijke Nummer-1 Lifestyle! Het doel is niet om alleen maar rijk te worden, het gaat erom wie je wordt tijdens dit proces. Zodat je je ontwikkelt tot de mens, die je werkelijk bent. Die een goed leven leidt, waarin lichaam, geest en ziel in balans zijn. Die in staat is te zorgen voor zichzelf, zijn naaste omgeving en voor anderen op deze wereld. 

Laat je leven niet bepalen door het lot. Neem het in eigen hand en kom in actie. Ga aan de slag. Doe de juiste dingen op de juiste manier op het juiste moment. Nú is het juiste moment. 

Organo Gold Nederland SuccesJe verdient het! En wij gunnen het je!

>> Meer informatie over Succes met Organo Gold

>> Meer informatie over geld verdienen met Organo Gold

Zorg goed voor jezelf om goed voor een ander te kunnen zorgen.

Haal het beste uit het leven door het beste uit jezelf te halen.

Dát is hoe jouw leven bedoeld is...... dat is jouw bestaansrecht!

Zonder ontwikkeling géén leven - zonder geld géén ontwikkeling!