Compensatieplan

Waarom zou je genoegen nemen met 1 inkomen?

Organo Gold betaalt je op 7 verschillende manieren!

Compensatieplan

50% van de omzet = 7 inkomens

Het Organo Gold compensatieplan is ontwikkeld door experts in de direct sales industrie. Het uitgangspunt: de partners van Organo Gold, die tezamen verantwoordelijk zijn voor de promotie en marketing van dit unieke product en dus voor het enorme succes en de explosieve groei van Organo Gold, moeten optimaal beloond worden. Daarom wordt 50% van de totale omzet van Organo Gold terugbetaald aan haar partners in de vorm van 7 verschillende bonussen. De diverse bonussen worden wekelijks, maandelijks of per kwartaal uitbetaald en iedere bonus genereert en stimuleert de volgende bonus. Je kunt zoveel teampartners sponsoren als je zelf wilt. De groei van jouw team en de ontwikkeling van jouw teampartners en hun team genereren een actief inkomen én tegelijkertijd creëer je een passief inkomen voor jezelf en voor de generaties na jou.

Inkomen 1 - Winst op Verkoop

Uitbetaling: wekelijks

Natuurlijk kun je de Organo Gold producten verkopen aan particulieren of zelf leveren aan bedrijven en instellingen. Jouw winst is het verschil tussen jouw normale inkoopprijs en de verkoopprijs. Een bestelling via jouw gepersonaliseerde Organo Gold webshop wordt natuurlijk geleverd tegen de adviesverkoopprijs, de hele afhandeling wordt door OG verzorgd en jouw winst wordt 1 x per week uitbetaald. Bij persoonlijke verkoop staat het je vrij om zelf de verkoopprijs én dus jouw winstpercentage te bepalen.  

Inkomen 1

Inkomen 2 - Fast Track Bonus

Uitbetaling: wekelijks

Iedere Organo Gold distributeur die je persoonlijk inschrijft zal voor één van de 3 startpakketten kiezen. Afhankelijk van hun keuze voor Brons, Zilver of Goud ontvang jij direct al een First Order Bonus van respectievelijk €20,-, €80,- of €150,- Dit is bedoeld als aanmoediging om jouw nieuwe teampartner daadwerkelijk te helpen om een solide basis te creëren, zodat ook zijn of haar Organo Gold business snel kan groeien! Goed voorbeeld doet tenslotte goed volgen! Als je zelf net gestart bent, is dit ook een snelle manier om jouw eigen investering in één van de 3 startpakketten terug te verdienen. Je bepaalt zelf hoeveel distributeurs je wilt sponsoren, dus ook hoe hoog jouw wekelijkse Fast Track Bonus is. 

Inkomen 2 

Inkomen 3 - Dual Team Bonus

Uitbetaling: wekelijks

Ken jij minimaal 2 mensen die regelmatig koffie of thee drinken? Natuurlijk! Zodra je 2 persoonlijk ingeschreven Organo Gold distributeurs hebt, heb je recht op deze bonus, die heel snel voor een serieus inkomen kan zorgen. Jouw 2 teampartners help je om ook zo snel mogelijk 2 mensen in te schrijven en zij doen dat ook met hun nieuwe teampartners. Jouw team zal dan steeds sneller groeien. Van 2 naar 4, naar 8, naar 16, 32, 64 128, 256, 512, 2048, 4096...... Zie je hoe snel dit kan gaan? En maak deze rekensom eens met 3 persoonlijk ingeschreven teampartners of 4, of 5..... De groei is onbeperkt. De Dual Team Bonus van maximaal 20% wordt wekelijks uitbetaald over alle nieuw gegenereerde omzet en omzet van startpakketten van alle distributeurs in jouw team in die week.

Inkomen 3

Inkomen 4 - Unilevel Team Bonus

Uitbetaling: maandelijks

Dit is een life-time commissie, die je ontvangt over alle (auto-ship) bestellingen (re-orders) van alle teampartners en gebruikers in jouw team. Jij verdient geld aan hun maandelijkse bestellingen en dit vormt de basis van jouw passieve inkomen. Jouw eigen teampartners en klanten komen op jouw 1e lijn en daarover ontvang je 5% commissie. Hun teampartners en klanten bevinden zich op jouw 2e lijn en hierover ontvang je ook 5% commissie enz. tot 9 niveaus diep!!

  • 1e t/m 2e lijn: 5% commissie
  • 4e en 5e lijn: 4% commissie
  • 6e en 7e lijn: 3% commissie
  • 8e lijn: 2% commissie
  • 9e lijn: 1% commissie

Inkomen 4

Inkomen 5 - Unilevel Matching Bonus

Uitbetaling: maandelijks

Deze bonus beloont het feit, dat jij jouw distributeurs help om diepte in hun eigen organisatie te ontwikkelen en zal jouw inkomen nog harder doen groeien. Hoe meer persoonlijk gesponsorde distributeurs je hebt hoe groter de impact van deze bonus op jouw inkomen. Je ontvangt namelijk  20% commissie over HUN Unilevel-bonus (zie inkomen 4). Groeit je netwerk en status, dan kunnen daar nog eens 3 extra niveaus bijkomen, waarover je 10% Unilevel Matching Bonus ontvangt. Het loont dus om jouw partners te helpen bij de groei van hun organisatie.

 

Inkomen 5

Inkomen 6 - Generational Leadership Bonus

Uitbetaling: maandelijks

Organo Gold beloont de ontwikkeling van leiders in uw organisatie. Zodra u de rang 'Saffier' of hoger bereikt en u ontwikkelt binnen uw team eveneens één of meerdere 'Saffieren' of hoger, dan heeft u recht op deze bonus. Je wordt betaald over 4 generaties 'Saffieren' of hoger, maar in de praktijk kan dat een onbeperkt aantal lijnen inhouden. Als je in aanmerking komt voor deze  bonus op de 4e generatie, is jouw inkomen intussen enorm en jouw organisatie niet meer te stoppen.

  • 1e generatie: 2%
  • 2e generatie: 3%
  • 3e generatie: 4%
  • 4e generatie: 5%

 

Inkomen 6

Inkomen 7 - Global Pool Share

Uitbetaling: ieder kwartaal

Organo Gold reserveert 3% van de totale wereldomzet in het Unilevel. Aan het eind van iedere maand wordt dit in evenredigheid omgezet in 'aandelen' voor distributeurs met de rangen "Robijn', 'Smaragd' en 'Diamant'. Na 3 maanden wordt het gereserveerde bedrag ad 3% van deze omzet over 3 maanden uitbetaald afhankelijk van jouw aandeel.

Inkomen 7

Kortom

Het mag duidelijk zijn, dat er een enorme markt is voor het product Organo Gold en dat onze koffie en andere dranken een UNIEK en GEZOND alternatief zijn voor alle andere merken. Je weet nu, dat de verdienmogelijkheden enorm zijn en geen limieten kennen. Organo Gold is een bedrijf, dat groeit en bloeit en is in 4 jaar tijd in Amerika en Canada uitgegroeid tot een begrip. Nederland en Europa zijn pas sinds ruim een jaar in ontwikkeling, dus er is ruimte genoeg voor iedereen, die deel wil uitmaken van dit bedrijf en het wereldomvattende succes. Organo Gold is 'on a mission': een marktaandeel van 1% van de koffiemarkt.

Het is jouw beslissing hoe hoog je de lat legt. Jij bepaalt jouw persoonlijke inkomen. En of je nu € 500,- per maand wilt verdienen, € 5.000,- of streeft naar het tienvoudige of honderdvoudige, het kan! Alles is mogelijk. Het is namelijk al werkelijkheid voor heel veel Organo Gold partners, die 4 jaar of korter geleden gebruik gemaakt hebben van deze kans. Zij hebben hun leven veranderd door hun koffie te veranderen en hebben de zakelijke mogelijkheden benut en iets moois opgebouwd. Wij nodigen je uit om hetzelfde te doen. 

>> Meer informatie over de 3 promotionele Startpakketten van Organo Gold

>> Aanvraagformulier voor een uitnodiging voor een bedrijfspresentatie van Organo Gold Nederland

>> Ik heb genoeg gelezen en wil direct aan de slag als distributeur van Organo Gold