4-stappen naar succes

ACTIE - De 4 stappen naar succes

 

Stap 1 - Winnen start met beginnen. Neem actie en schrijf je in

 • Actie!!  Schrijf je in en kies het door jou gewenste Organo Gold Startpakket. Brons, Zilver of Goud, dat recht geeft op respectievelijk 10, 15 of 20% Dual Team commissie. 
 • Stel je auto-shipment in, zodat je er zeker van bent, dat je de Organo Gold Producten die je nodig hebt voor eigen gebruik, sampling en verkoop op tijd en in voldoende mate in huis krijgt. Verder is auto-shipment ook handig omdat je op die manier nooit kunt vergeten op tijd jouw punten te bestellen, die benodigd zijn voor kwalificatie voor commissie.
 • Na inschrijving: neem direct actie en ga aan de slag om zo snel mogelijk te kwalificeren voor Dual Team commissie door minimaal 2 nieuwe distributeurs in te schrijven (1 links en 1 rechts) met een PV van minimaal 50 punten. Sommigen doen dit binnen een dag, maar doe dit in ieder geval binnen de eerste maand! En bedenk daarbij het volgende .... hoe moeilijk kan het zijn om ergens ter wereld 2 mensen te vinden waarvan je weet dat ze regelmatig koffie drinken en waarvan je weet dat ze een extra inkomen kunnen gebruiken of die je het gunt om hun dromen te realiseren? Je kunt een onbeperkt aantal mensen in jouw Dual Team inschrijven, maar 2 is het minimum. Hoe groter jouw team, des te hoger jouw rank, des te groter het inkomen, dat je iedere week uit jouw Dual Team gaat verdienen.
 • Nadat je minimaal 2 distributeurs persoonlijk hebt ingeschreven help je hen om zo snel mogelijk precies hetzelfde te doen. Dat is hun belang en dat is in jouw belang. Zo bouw je met elkaar en voor elkaar.

Stap 2 - Word een product van jouw Product

 • Logisch, dat jij de producten zelf gaat gebruiken. Drink je geen koffie, dan drink je wel thee. Of chocolademelk. Maar het zou natuurlijk ongeloofwaardig zijn om een product aan te bevelen, dat je zelf niet gebruikt. 
 • Je hebt je ingeschreven en hopelijk ook je auto-shipment ingesteld. Het kan een paar dagen duren, voordat alles in huis is en daarop wil je niet wachten, omdat je zo snel mogelijk aan de slag wilt. Koop dus een paar pakken Organo Gold van ons tegen inkoopprijs, zodat je de producten zelf kunt gaan gebruiken en ook samples kunt weggeven. Actie geeft reactie. Mensen willen de koffie graag uitproberen.
 • Laat de koffie nu voor zichzelf spreken.  Luister naar de signalen van je lichaam als de 'Ganoderma' tegen je spreekt. Je zult ongetwijfeld ervaren, dat de Ganoderma goed is voor jouw gezondheid en energie. Of anderen zullen je dat vertellen. Eigen ervaring... dát is het beste verkoopargument  dat je ooit kunt krijgen. Deel jouw persoonlijke ervaringen en vraag anderen dat ook te doen. 

Stap 3 - Leg Contact 

 • Maak een lijst van tenminste 50 koffiedrinkers, waarvan je denkt dat ze de Organo Gold producten mogelijk willen gaan gebruiken. Vanwege de kwaliteit of vanwege de gezondheidsbevorderende eigenschappen van de Ganoderma. Veel mensen proberen een nieuw merk uit, dus hoef je ze alleen te vragen om jouw merk in ieder geval te testen,  waarbij ze je dan ook nog eens daadwerkelijk helpen om jouw bedrijf op te starten. En wie gunt je dat niet? Sommige mensen zullen de producten willen blijven gebruiken - dat worden je klanten. Er zijn er misschien een paar bij, die spontaan geïnteresseerd zijn in de zakelijke mogelijkheden en die worden jouw business partners. Ook hier geldt - neem hier snel actie op!
 • Maak een lijst van tenminste 50 mensen, die je écht gaat benaderen voor de zakelijke mogelijkheden. Bel ze en vertel ze kort over jouw nieuwe bedrijf en nodig ze uit voor één van de informatie-avonden, die door het hele land gegeven worden. Denk niet voor anderen of sluit geen mensen uit, omdat je 'aanneemt', dat dit niets voor ze is. Het zal je niet gebeuren, dat jij denkt dat je bepaalde mensen niet moet benaderen en dat je die later tegenkomt als succesvolle partners - alleen niet van jou maar van een ander. Ga terug in de tijd, iedereen kent veel meer mensen dan hij 'denkt'. Vraag aan mensen, die niet geïnteresseerd zijn of zij mensen kennen, die mogelijk wél geïnteresseerd zijn of die op zoek zijn naar een nieuwe baan of (nieuwe) mogelijkheden om een goed inkomen te verdienen.
 • Leer de 4 vragen om te samplen en prospects te interesseren voor de business opportunity
  • Drink jij - of iemand die jij kent - regelmatig koffie of thee?
  • Hoe drink jij je koffie? Zwart of met melk en suiker?
  • Wat is jouw favoriete merk koffie?
  • Wanneer ben jij voor het laatst betaald door MERK X voor het drinken van hun koffie?  

Het antwoord is natuurlijk  'NOOIT'. Jij weet hoe belangrijk sampling is en hebt dus altijd wat zakjes Organo Gold in jouw zak of tas en laat ze na beantwoording van de laatste vraag dus een zakje van de Organo Gold koffie of thee zien en zeg: 'DIT IS DE KOFFIE DIE JOU GAAT BETALEN'. Vraag ze of ze de koffie/thee willen uittesten én of het goed is, dat je ze de volgende dag belt om te horen hoe ze Organo Gold vonden smaken en hoe ze zich erbij voelden. Vraag hun telefoonnummer als je dit nog niet hebt en BEL ZE OP de volgende dag. Vraag naar hun mening en vertel ze kort wat over de werking van de Ganoderma in de koffie en dat dit mogelijk een geweldige zakelijke mogelijkheid voor ze kan zijn. Maak een afspraak voor een persoonlijke presentatie of nodig ze uit voor één van de Business Opportunity Meetings. 

Nog een opmerking over sampling: sommige mensen hebben van nature enige 'moeite' om iets weg te geven, omdat dat ze 'geld kost'. Bedenk, dat iedereen het leuk vindt om wat te krijgen. Verder is het natuurlijk belangrijk, dat mensen de smaak en werking van de koffie persoonlijk ervaren. Sampling is dus een kleine investering om je producten te kunnen verkopen en om mensen te interesseren voor het zakelijke concept.

Wij kunnen je oprecht vertellen, dat de allergrootste distributeurs van Organo Gold de mensen zijn die zoveel mogelijk mensen hebben laten kennismaken met het product. Zij hebben 'weggegeven' om er veel voor terug te krijgen. 

Stap 4 - Gebruik de bewezen succesformule voor Succes

Organiseer Coffee & Jazz Mixers

Neem actie en organiseer zo snel mogelijk na inschrijving één of meerdere koffiepresentaties bij jou of bij anderen thuis. Dit kan ook een presentatie bij een bedrijf zijn. Als je dat wenst, zijn wij er ook om je te helpen. Wij noemen dat Coffee & Jazz Mixers (ofwel koffie met gezelligheid). De ideale gelegenheid voor mensen om in een informele omgeving kennis te maken met het product en de zakelijke mogelijkheid. Vraag niet alleen bekenden, maar vraag aan je gasten om allemaal iemand mee te nemen, die mogelijk geïnteresseerd kan zijn. Zó breidt je jouw netwerk snel uit.  De CJM's zijn leuk voor de verkoop, je houdt er klanten aan over én kunt meerdere mensen tegelijk informeren over de mogelijkheid om geld te verdienen, waarna je ze kunt uitnodigen voor een persoonlijk gesprek of een Business Opportunity Meeting. Laat nieuwe distributeurs in jouw team zo snel mogelijk een aantal mensen uitnodigen voor zo'n zelfde bijeenkomst en help hem zijn zaak op te starten. Zó krijg je snelheid in je organisatie!

Business Opportunity Meetings en Events

Maak gebruik van de vele mogelijkheden die we je bieden. Gebruik ons - wij helpen je graag. Neem je gasten mee naar de informatie-avonden (B.O.M.). Laat het ons weten en wij zijn er ook. Jouw gasten krijgen een professionele presentatie en krijgen antwoord op al hun vragen. Samen maken we jouw gasten enthousiast en helpen hen ook verder met de bouw van hun organisatie. Het hele Organo Team staat tot je beschikking, want je weet Succes ontstaat door Teamwork.

OG-University

Meld je aan voor de OG-University en je krijgt toegang tot een zee van informatie. Training op alle mogelijke gebieden, zoals de producten, teambouw, zelfontwikkeling etc. Schrijf je in voor de nieuwsbrief 'eVictoryNews', lees en beluister de waardevolle tips van de meest succesvolle mensen in OG en veel meer.

 

Tenslotte.... en misschien wel het allerbelangrijkst

JOUW BESLUIT EN COMMITMENT

Organo Gold Distributeur wordenJouw besluit om succesvol te worden moet definitief zijn! Neem dit besluit en weet waarom je dit wilt. Wat is jouw drive, wat is jouw persoonlijke motivatie? Hoe wil jij leven en wat heb je daarvoor nodig. Is wat je wilt hebben belangrijk genoeg om voor te werken? Belangrijk genoeg om voor te strijden, om teleurstellingen te incasseren, om door te blijven gaan waar anderen stoppen (of mensen in je omgeving goedbedoeld zeggen dat je zou moeten stoppen)? GEEF DAN NIET OP! Wat er ook gebeurt. Blijf werken en blijf geloven en werk nog wat meer. Het kan meezitten, het kan soms tegenzitten, maar BELOOF JEZELF OM MINIMAAL 18 MAANDEN LANG TE BOUWEN AAN JOUW ORGANO GOLD ORGANISATIE. Dat is een commitment aan jezelf.

Ben je bereid om jezelf in ieder geval 1½ jaar de tijd geven en ervoor te werken, dan zul je gegarandeerd een organisatie opgebouwd hebben, die staat en die je een inkomen oplevert, dat jouw leven voorgoed verandert.

Want feit is: Organo Gold is en blijft succesvol. Nog vele generaties lang. Mét of zonder ons. De beslissing is aan jou of jij hiervan deel wilt uitmaken. Voor een goed leven voor jezelf, jouw kinderen en de generaties daarna. Wat is jou dat waard? Genoeg om NU in actie te komen?

Nu registreren als distributeur van Organo Gold