Geld verdienen

Geld verdienen met Organo Gold! Kies jij voor financiële vrijheid?

 

Denk eens even aan jouw toekomst

Hoe ziet jouw leven eruit over 5 jaar? En dat van jouw familie? Wat zou je dan willen doen en wie zou je willen zijn? Misschien weet je dat precies, maar weet je ook hóe je dat gaat bereiken? Wil je jouw plannen omzetten in realiteit, dan is het nú de juiste tijd voor de juiste actie. En daar komt Organo Gold in beeld. Geld verdienen met Organo Gold is geen droom, maar een reële mogelijkheid om jouw leven te veranderen. Het snelstgroeiende marketingbedrijf ter wereld. Eén grote familie met hetzelfde doel! Een bedrijf, dat ervan overtuigd is, dat ieder mens ter wereld kennis zou moeten hebben van de geneeskrachtige werking van Ganoderma Lucidum én dat ieder mens ter wereld het recht én de plicht heeft om het beste uit zijn leven te halen. In ieder opzicht - qua gezondheid, geluk en geld! 

 

Stel je eens voor......

Organo Gold Gezonde KoffieHoe immens groot is de afzetmarkt voor (gezonde) koffie wel niet. En stel je eens voor hoe  groot de wereldwijde markt voor producten met Ganoderma Lucidum is. Zie het voor je hoe jij kunt profiteren van 5 absolute groeimarkten met een gezond volledig geaccepteerd consumentenproduct.  En stel je eens voor hoe jij jouw bedrijf ziet groeien in Nederland en in de rest van de wereld. Hoe jouw inkomen in evenredigheid meegroeit en hoe jouw leven er dan over 5 jaar zal uitzien. De combinatie van een uniek en gezond product, een wereldwijd distributiesysteem en een geweldig compensatieplan maakt dat Organo Gold je de ultieme kans en gelegenheid biedt om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Of het nu gaat om een verbeterde gezondheid, meer vrijheid of (veel) meer inkomen.

Mis deze kans niet - in de internationale pers wordt Organo Gold omschreven als een 'kans, die slechts één keer in je leven voorbijkomt'. Doe jezelf dus niet tekort, maar laat je informeren over alle ins en outs, want stel je voor, dat .......... 

 

Profiteer van 5 groeimarkten - overal ter wereld

 • Gezondheid/Welzijn 
  • een jaarlijks sterk groeiende markt, waar wereldwijd een biljoen dollar omgezet wordt
  • zorg wordt onbetaalbaar, mensen hebben toegang tot meer kennis en nemen vaker preventief verantwoordelijkheid voor hun gezondheid. 
 • Afslanken
  • Overgewicht is aantoonbaar oorzaak van vele klachten en ziektes. Een welvaartsprobleem. Mensen geven veel geld uit om de ultieme methode te vinden, die het probleem van overgewicht definitief zal aanpakken. De methodes, pillen en apparaten schieten werkelijk als 'paddenstoelen' uit de grond. Goed te weten, dat de paddenstoel in onze koffie en thee - de Ganoderma Lucidum - het lichaam op een natuurlijke wijze helpt om afvalstoffen te lozen, de stofwisseling verbetert, zorgt voor een betere balans én voor gewichtsverlies.
 • Thuiswerken
  • Steeds meer bedrijven laten vanuit kostenoverwegingen hun personeel werken vanuit huis
  • Steeds meer mensen hebben behoefte aan extra inkomen naast hun reguliere baan
  • Steeds meer mensen kiezen voor de vrijheid van het eigen ondernemerschap
  • Steeds meer mensen zijn onzeker over hun vaste baan en kiezen ervoor om zelf tijdig actie te nemen
  • Steeds meer mensen willen de vrijheid om zelf hun tijd in te delen, zelf te bepalen wat en hoeveel ze verdienen
  • Steeds meer mensen willen hun toekomst in eigen hand nemen en doen dat door een bedrijf te starten, dat ze vanuit huis kunnen runnen - op hun eigen manier wanneer ze dat het beste uitkomt.
  • Werken vanuit huis is laagdrempelig en kent geen grote investeringen
  • Kortom: thuiswerken is de snelstgroeiende bedrijfssector op dit moment.
 • Internet
  • marketing en bestellingen via jouw eigen Organo Gold online shop
  • de consument koopt steeds vaker en meer via het internet- dit ten koste van de normale detailhandel. 
 • Koffie
  • na water de meest gedronken drank ter wereld
  • na olie het meest verhandelde product ter wereld
  • Koffie is een multi-miljarden business
  • bijna iedereen drinkt dagelijks koffie, thee of chocolademelk
  • de gemiddelde mens drinkt 3 kopjes koffie per dag

 

Zó Simpel - Zó Krachtig

Organo Gold staat voor de ontwikkeling van haar individuele partners door de kracht van teamwork. Eén team - één boodschap. Het leiderschap van Organo Gold wordt omschreven als het 'meest ethische en faire management team ooit' Het compensatieplan van Organo Gold maakt werkelijk alles mogelijk. Het is innovatief en genereus. De filosofie achter het compensatieplan van Organo Gold is ronduit meesterlijk. Krachtig door de eenvoud. De basis wordt gevormd door het Organo Gold gebruikersnetwerk: allemaal enthousiaste koffie- en thee liefhebbers. Mensen, die de Organo Gold producten graag zelf blijven nuttigen, omdat ze lekker en bovendien ook nog eens gezond zijn. Mensen, die de producten vanwege de werking met liefde, van harte en vol overtuiging willen aanbevelen bij anderen. Mensen, die geld verdienen met Organo Gold. Mensen, die het anderen gunnen om een vol, gezond en rijk leven te leiden. Net als zijzelf.

 

'Change your Coffee - Change your Life'

Organo Gold betaalt tenminste 50% van de omzet direct terug aan haar partners in de vorm van commissies en bonussen. Het krachtige compensatieplan heeft voor vele partners van Organo Gold in korte tijd een inkomen gecreëerd, dat hun leven werkelijk veranderd heeft. Organo Gold kan jouw leven ook veranderen.

 

Maar liefst 7 verschillende inkomens

Wil jij geld verdienen met Organo Gold? Financiële vrijheid? Waarom genoegen nemen met maar 1 inkomen?

Het Organo Gold compensatieplan kent 7 manieren om geld te genereren! Alle 7 inkomenscomponenten stimuleren automatisch bepaalde activiteiten, waardoor  jouw organisatie en inkomen snel zullen groeien. Met andere woorden: er ontstaat een domino-effect, waardoor iedereen er beter van wordt. Jij, jouw team en het bedrijf zelf.

Doe jezelf niet tekort. Laat je informeren, want het verschil tussen arm en rijk, middelmatig of bijzonder, teleurstelling of succes zit hem soms alleen in het zien en benutten van kansen als die zich voordoen. En in het nemen van actie. Besteed een paar uur van je tijd en je weet het. Je bent er dan helemaal klaar voor of weet zeker dat dit het niet is voor jou. Wat jouw beslissing dan ook mag zijn, je zult je later nooit hoeven afvragen wat er gebeurd zou zijn, als..... Dus mis deze kans niet, neem actie! Nú is de tijd!

>> Meer informatie over de Organo Gold Business Opportunity

Stel je eens voor hoe jouw leven er over 5 jaar uit kan zien, als .........